Foto van een Fendt 412. Stalvoeren onder mooie omstandigheden ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘Œ. Foto is geplaatst door J asper op 24-10-2020 om 19:33:04, met 9 reacties.

Fendt 412

J asper
Foto van een Fendt 412. Stalvoeren onder mooie omstandigheden ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ‘Œ

Reacties

jelte-jetse
Land mooi droog, dat is hier wel anders๐Ÿ˜
+1
Bekkink
En? Ook dikke gehalten? Mooie combinatie!!
J asper
@Bekkink Die vallen meestal wel mee met stalvoeren hier. Maar trekken wel bij, van zomer was het minder. 4.26 en 3.66 deze maand.
J asper
Met eiwit stijgen we wel met stalvoeren, maar zakken we meestal met vet.
Baltus_steyr
Steet ook nog wel een best pak op!! Hier gisteren nog een bunder of 12 ingekuild omdat we het anders niet voorblijven met stalvoeren!!!
J asper
@Baltus_steyr Jawel staat wel mooi op zo, en ook nog mooi spul voor stalvoeren. Hier ook nog 5 ha ingekuild. Was net lang zat voor stalvoeren en oud grasland, dus dat is helemaal niet zulk mooi spul om te voeren dan. Maar staat nog genoeg ha๐Ÿ˜…๐Ÿ™ˆ๐Ÿ‘Œ
+1
Fendt612e
Hee sjef overlap..
J asper
@Fendt612e Anders kan die hem niet doen hea๐Ÿคฉ๐Ÿป

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 412 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!