Foto van een McCormick-Deering 10-20 met Mc-Cormick 6t graanbinder een van de eerste keren machinaal graanbinden in1937. Nadat de trekker gekocht is in 1936 is er in 1937 een graanbinder voor achter d

McCormick-Deering 10-20

Willemih
Foto van een McCormick-Deering 10-20 met Mc-Cormick 6t graanbinder een van de eerste keren machinaal graanbinden in1937. Nadat de trekker gekocht is in 1936 is er in 1937 een graanbinder voor achter de trekker gekocht. Hiervoor moest er nog wel een aftakasaandrijving aan de trekker gemaakt worden, maar deze waren hier op voorbereid en je kon een losse aftakasaandrijving zo erbij kopen.

Reacties

+3
a3vandiejen
Schitterend, en dan al met een aftakas aandrijving.
+5
stijn-de-bock
Ik zou bijna zeggen de jaartopper zo'n foto.
+2
Willemih
@stijn-de-bock Dankje Stijn, ik vind het de foto vooral vanuit een mooie hoek genomen.
+6
Towaberg
Hoe een zwart-wit foto een somber jaar kleur kan geven 👍@stijn-de-bock
+2
rommert14
Mooie foto, hier zijn ook veel foto's van vroeger van de boerderijen in de omgeving vastgelegd. Die zijn verzamelt en op een website gezet.
+2
florisrobben
Schitterend tijdsbeeld
+1
allis man
Geweldig oude foto.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de McCormick-Deering 10-20 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!