Foto van een John Deere 7250R met nuhn pomp & verderop een Nuhn lagoon crawler. Foto is geplaatst door catfan55 op 01-11-2020 om 01:45:09, met 8 reacties.

John Deere 7250R

1.597 foto's van @catfan55

catfan55
Foto van een John Deere 7250R met nuhn pomp & verderop een Nuhn lagoon crawler

Reacties

MaxxuM4ever
Gaat zo’n crawler automatisch rond of zit daar iemand in om hem te besturen?
Baltus_steyr
@MaxxuM4ever volgensmij werkt dat met een afstandsbediening(kast)...!!
catfan55
@MaxxuM4ever de nieuwe crawlers kunnen het zelf d.m.v GPS. Dat heeft deze nog niet. Dit doet het mannetje op de pomp trekker met een afstandsbediening.
zettelmeyer
Lijkt me ook niet bevorderlijk als de trekker zo de heledag achterover staat te draaien. Zit die ook nog ergens aan verankerd? Want lijkt me best glad die zijkanten
catfan55
@zettelmeyer zolang de motor blijft draaien is er niks aan de hand. Zit verder niet verankert aan iets. Het lijkt misschien gladder als het is, hij rijd er op eigen kracht zo in & uit zonder te slippen
caseboy
@catfan55 doen jullie ook een paar liter extra olie in de moter omdat die altijd zo schuin staat?
catfan55
@caseboy nee hebben we nog nooit gedaan

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7250R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!