Een Schlüter Super (vermoedelijk) 650, met een Kemper Exakter maishakselaar. Een foto uit een Kemper advertentie in 1973.

Schlüter Super 650 V

117 foto's van @olro 61

olro 61
Een Schlüter Super (vermoedelijk) 650, met een Kemper Exakter maishakselaar. Een foto uit een Kemper advertentie in 1973.

Reacties

Schluterfan
En de Schlüter op de foto moet er een zijn uit '71, Merknaam boven de sierlijst en het type eronder, zo werden in dat jaar de stikkers gekleeft. Vanaf 72-73 stond het type ook boven de sierlijst.

Voor zover ik de details zie gaat het idd om een Super 650. De trekker is zo te zien geleverd door de WCG, dat nu beter bekend is als Agravis als ik mij niet vergis?
olro 61
@Schluterfan Ja, goed opgemerkt, WCG (Westfälisch Central Genossenschaft) met Münsterland als werkgebied bestaat al lang niet meer, in hun filiaal in Borken werd destijds het nodige met Schlüter gedaan.
+1
Schluterfan
@olro 61

Toevallig, ik was gisteren bij een vriend en die had stikkers liggen van een duits Mechanisatiebedrijf waarop stond "Landbouwmechanisatiebedrijf", dan het Schlüter logo, maar toch een duits nummer, en dat bedrijf zat in Borken. Moet dus een Nederlander geweest zijn met een bedrijf in Duitsland.
olro 61
@Schluterfan Wat was de naam dan van dat mechanisatiebedrijf op die sticker?
+1
Schluterfan
@olro 61
Voor zover ik mij herinner stond die er nie op. Enkel het woord "Mechanisatiebedrijf", dan een adres in Borken en een telefoonnummer, en dat was het zo ongeveer meen ik wel. Waren gele stikkers met blauw of zwarte letters, en in de vorm van een ovaal. En de Schlüter beer stond erop. Verder niets. Zat er ook al zo op te kijken.Ik denk dat het bedrijf de naam van het dorp had.
+2
a3vandiejen
Prachtig
+1
schluterman
Mooi foto

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 650 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!