Schlüter Meerdere

Schluterfan
"Traumhaft...!"

Als Schlüterliefhebber kan je alleen maar wegdromen als je combinaties zoals dit voor je neus, of in mijn geval voor de lens, krijgt...

En als je als Schlüterliefhebbende landbouwer dan zo'n combinatie lopen hebt, waar je jaarlijks zelf je gras mee kan hakselen, is het al helemaal om.

Andreas is zo'n landbouwer. De combinaties op de foto zijn in zijn bezit. Enkel de Fliegl afschuifkar ben ik niet zeker van... Maar zag hem nog wel met dergerlijk spul rondrijden, dus wie weet.

Naast de Euro Trac 1600LS en de Super 1300TVL-LS loopt er ook nog een Compact 1050V6 (of zal ik zeggen TV6?) op zijn erf. Die laatste was voor zover ik begrepen hebt de laatste Compact die de fabrieksgebouwen in de Munchenerstrasse verlaten heeft...

En dat Andreas een echte "Schlüterboer" is, was duidelijk toen hij in de Film "Schlüter, das Leidenschaft" moest uitleggen waarom hij Schlüter reed. En dat was kort en bondig; "Ein bessere Arbeitstier wie ein Schlüter gibt es nicht!"

Reacties

Modern op zn duits gras kneuzen ( haksellen ) 😍
+1
schluterman
Mooie foto Simon
+2
olro 61
Weer een mooie (kalender)foto, en verhaal!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!