Foto van een Fendt 700 SerieSnel sluiting hefarm om de hef 10 cm omhoog te zetten.Maar word iedere keer vergeten te laten zakken, dan maar hufter proef maken.

Fendt 700 Serie

josje
Foto van een Fendt 700 Serie
Snel sluiting hefarm om de hef 10 cm omhoog te zetten.
Maar word iedere keer vergeten te laten zakken, dan maar hufter proef maken.

Reacties

J asper
Hoe werkt dat? Dat is voor de hef hoger te doen voor aftakas van wagen?👌
+1
Fendttrisixfan
@J asper lipje die je achteruit trekt en dan kan hef idd cm of 10 hoger, maar voor je een stuk materiaal aankoppelt moet je de armen eerst weer laten zaken, doe je dat niet, krijg je zoiets als op de foto
+1
DANOONTJE POWERR
Zo heb ik al eens een filmpje op de werkapp gezet "topstanghouder inklappen voor dummy's" maar helaas daarna alweer twee keer moeten lassen.
MaxxuM4ever
@DANOONTJE POWERR elastiek of veer eraan zodat hij automatisch inklapt bij niet gebruiken?
DANOONTJE POWERR
@MaxxuM4ever
Dan leren ze helemaal niet meer om na te denken.
En qua constructie valt dat ook niet helemaal mee.
Albert Peters
Geloof mij maar dat blijft zolang er mensen mee omgaan Dat is mn helewerkzame leven alzo en waarschijnlijk voor en na die tijd ook
Geef de illusie dat gaat niet meer kapot maar op

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 700 Serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!