Foto van een Deutz D13006 weer even wat foto’s van het technisch klaarmaken van mijn 13006, de motor is al klaar de versnellingsbak is nu ook redelijk klaar, div nieuwe lagers, remmerij compleet ger

Deutz D13006

twand2505
Foto van een Deutz D13006 weer even wat foto’s van het technisch klaarmaken van mijn 13006, de motor is al klaar de versnellingsbak is nu ook redelijk klaar, div nieuwe lagers, remmerij compleet gereviseerd. nieuwe steekas huis, verzwaarde koppeling monteren en diverse extra meters ingebouwd ter controle.

Reacties

a3vandiejen
Mooi, en hoe zet je hem in z'n achteruit? aparte schakelpook?...
+1
MulderDeutz1
@a3vandiejen Ja, tweede pook links van het stuur.
a3vandiejen
@MulderDeutz1 kan je zien dat ik geen Deutz kenner ben, nooit geweten dat ze stuurversnelling hadden.
sjonnies
@a3vandiejen dat is geen stuurversnelling wat je ziet dat is handsgas
a3vandiejen
@sjonnies Dat vermoede had ik ook , maar tweede pook links van het stuur?
InsaneNL
@a3vandiejen hebben ze ook niet, die hendel boven de sticker is handgas. de poken zitten gewoon midden op de bak. helemaal links onder in de hoek zie je een klein stukje van de groepen pook en daarnaast buiten beeld zit de versnellingspook zie bij de sticker op het dashboard hoort.
a3vandiejen
@InsaneNL Duidelijk, vond het al vreemd, maar kijk nergens meer van op..
a3vandiejen
@MulderDeutz1 @sjonnies Nam het iets te letterlijk...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D13006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!