Hier zie je Loon en verhuurbedrijf Marco Spruit  (Vlist) × met een Deutz-Fahr Agrotron 6185ttv black warrior. Nieuw in het assortiment een waterwagen. Nog een Paar dingen aanpassen en erop maken, en

Deutz-Fahr Agrotron 6185

133 foto's van @deutzieee

deutzieee
Hier zie je Loon en verhuurbedrijf Marco Spruit (Vlist) × met een Deutz-Fahr Agrotron 6185ttv black warrior. Nieuw in het assortiment een waterwagen. Nog een Paar dingen aanpassen en erop maken, en ff spuiten en hij kan rijden

Reacties

wim-same
Hoe groot is die waterwagen ?
deutzieee
@wim-same 12 kuub
wim-same
@deutzieee mooie tank, 12 kuub. wat voor aanpassingen moeten jullie nog maken dan ?
+1
deutzieee
@wim-same trekpen eraf en k80 kogel erop en een k50 op de stuurstang. Camera erop, zuigarm erop maken, paar lampen erbij.
huub
Komt die tank uit de Achterhoek?
deutzieee
@huub hij stond in aalten ja
joozt
@huub van Th. W. M?
huub
@joozt ja, die heeft hier in de buurt gelopen.
deutzieee
@huub oke, weet je toevallig ook hoeveel eigenaren hij gehad heeft of weet je alleen dat hij in de buurt heeft gereden
deutzieee
@huub is th. W. M de echte naam of afkorting
deutzieee
@huub bekende tank?
huub
@deutzieee voor zover ik weet tot +/- 4-5 jaar geleden bij een kleine loonwerker gelopen als transporttank. Waar ie de laatste jaren was weet ik niet.
deutzieee
@huub o oke bedankt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6185 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!