Foto van een Machines Diverse, alle machines weer in de gehuurde winterstalling gezet vorige week, schudder, maaier, hark, wied eg, ploeg, weidebloter en triltand

Machines Diverse

Angelo368
Foto van een Machines Diverse, alle machines weer in de gehuurde winterstalling gezet vorige week, schudder, maaier, hark, wied eg, ploeg, weidebloter en triltand

Reacties

+2
105ls78
Staat er netjes bij zo..
Vanwaar de keus voor een gehuurde stalling?
Angelo368
@ronald-deutz-fahr hebben thuis geen werktuigenberging helaas, dus lossen het zo maar wat op dan
@Angelo368 ook nooit gehad? En geen plannen om thuis iets te realiseren?
+1
Angelo368
@ronald-deutz-fahr nee weinig, kan 1 trekker voor in de schuur, andere 2 trekkers op de voergang in de stal, en hebben nog een klein hokje waar wat klein materiaal in kan zoals de kunstmeststrooier, kipper, en cultivator. Plannen wel, maar hebben eerst nog wat andere prioriteiten, melkstal, ruwvoeropslag, daarna nog eens een x een loods bouwen..
+1
newholland-
@Angelo368 mooie loods, als het niet te duur is mooie oplossing. buiten laten staan is helemaal geen optie heb ik een winter gedaan 😬😬was alleen maar roest na een paar maanden.
@newholland- buiten staan heb ik ook een hekel aan! Spul is duur zat, moet je droog en beschermt tegen de zon wegzetten.
Praktijk is hier ook weleens anders 😅
+1
TeunFendt
@ronald-deutz-fahr Zo'n gehuurde stalling is zo verkeerd nog niet voor machines dan als je iedere keer op en neer moet voor stro en hooi dan rij je je suf maar voor machines gaat dit prima zo en op al te grote afstand is het meestal ook niet.
Angelo368
@TeunFendt ja klopt, dat hebben we allemaal wel mooi thuis onderdak gelukkig. Daarom, en is maar 3 kilometer hier vandaan dus is prima te berijden
TeunFendt
@Angelo368 En met het feit dat je voor 1 of 2 jaar aan huur nog geen nieuwe loods kan betalen is het is nog voordelig ook eigenlijk.
Angelo368
@TeunFendt nee daarom, kan je heel wat jaren wat voor huren
Angelo368
@newholland- ja precies, spul wordt d’r wel zo raar van.. staat nu toch een goede 6 maand daar onderdak
verwijderd
@newholland- creatief! 2 zeecontainers, gebruikte constructie balken, en zelfs geïsoleerde dakplaten?
+1
newholland-
@ronald-deutz-fahr anti condens dak platen zijn nieuw de rest is gebruikt materiaal.ik wil nog wel de achterkant dicht maken.maar het staat alvast droog.
joozt
Wat betaal je zo ongeveer aan huur voor een m2 schuurruimte als ik vragen mag?
+2
Angelo368
@joozt niet echt een concreet huurbedrag per m2, rekenen wat een vast bedrag per jaar voor dit aantal machines, is bij een kennis van ons dus vandaar
+2
Angelo368
En deze machines daar ook nog staan

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Machines Diverse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!