Foto van een Schlüter Onbekend nog iets wat vroeger hier rond liep op het bedrijf. Foto is geplaatst door fendt 512 op 13-11-2020 om 20:05:57, met 10 reacties.

Schlüter Onbekend

fendt 512
Foto van een Schlüter Onbekend nog iets wat vroeger hier rond liep op het bedrijf

Reacties

+1
mf 6150
Ex rheinbraun?
+1
fendt 512
@mf 6150 durf ik niet te zeggen eerlijk gezegd
Kan het slecht zien maar ik denk dat het gaat gaat om een 2001 door de vaste kabine , maar kan niet zien of hij een vaste kabine heeft of een kippkabine
+1
a3vandiejen
Schitterend.
schluterman
Liep die vroeger bij jullie?
+1
fendt 512
@schluterman jaa klopt een heel enkele jaren terug
+3
schluterman
@fendt 512 jammer dat hij niet gebleven is
+3
olro 61
Bijzondere foto, Het is een Schlüter Super 2000 TVL, aan de kleurstelling en uitvoering (verlengde kabine) te zien, moet deze wel afkomstig zijn van Rheinbraun. In welk jaar zal deze foto zo ongeveer gemaakt zijn?
+1
Schluterfan
Leuke foto! Dit is er eentje uit de 2002 Baureihe. De motorkap heeft geen afgeronde uitsparing aan de zijkanten waar de brandstofpomp aan de ene kant, en de dynamo aan de andere kant zit. Er zitten ook extra beschermroostertjes op. Dat hadden de 2001's niet voor zover ik weet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!