Leen trekker toen de voorlader stuk was. Mij wat te lomp zon 6  cilinder. Foto is geplaatst door zettelmeyer op 13-11-2020 om 20:22:50, met 6 reacties.

Valtra T154

zettelmeyer
Leen trekker toen de voorlader stuk was. Mij wat te lomp zon 6 cilinder

Reacties

arjanvw
Je hebt qua stabiliteit wel meer te zeggen. Tenminste dat vond ik wel met het verschil tussen de Fendt 509 en 512 die we eerder met voorlader hadden. Zou zelf niet snel meer een voorlader op een 4 cil. willen. Maar vind wel dat bij Valtra het verschil tussen een 4 en 6 cilinder groot is.
zettelmeyer
@arjanvw nee zat weinig verschil in vond ik. De 4cil die we nu hebben is mooi stabiel en hoeve geen gewichten erachterin te hebben. De 6cil is gewoon te lomp, met voorlader meer dan een meter langer en vooral in de schuur is dat lastig
+1
Rijndirk
@zettelmeyer ik vind zelf een voorlader op een trekker zowieso lomp een shovel is makkelijker
zettelmeyer
@Rijndirk hiervoor een 6 tons shovel gehad, is ook niet alles. Je kan wel wat scherper draaien als de voorlader.
Rijndirk
@zettelmeyer alles heeft zo z'n voor en nadelen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra T154 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!