Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 aan het ploegen met kverneland 5 schaar.. Foto is geplaatst door marco steyr op 15-11-2020 om 21:18:50, met 6 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron TTV 630

marco steyr
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 aan het ploegen met kverneland 5 schaar.

Reacties

+1
Lucas Ensing
Prachtige plaat
MaxxuM4ever
Beetje grip op die losse grond? Nog met een schijveneg voor bewerkt of zo?
marco steyr
@MaxxuM4ever hier stond gras klaver op voor omschakeling naar bio, het is gefreesd om de klaver kapot te krijgen, daarna een buitje gehad dus viel niet mee met de grip...
MaxxuM4ever
@marco steyr nog net genoeg om het met 1 trekker met acceptabele grip te kunnen ploegen dan? Wij doen er wel eens een trekker bij voor zodat je gemakkelijk naar de andere kant rijdt. Maar dat kost wel aardig capaciteit.
Volgend jaar je fendt er maar ff voor?
marco steyr
@MaxxuM4ever beetje rustig rijden om slip te beperken. De fendt ervoor zou wel mooi zijn jaa maar ik heb geen ploegbanden en dan moet je nog maar grip hebben, al zouden de wielgewichten daar wel aan meehelpen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron TTV 630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!