Foto van een Zelfbouw Voerschuif, afgelopen weken tussen het werk door een voerschuif proberen te maken, vandaag afgerond. Voer wegschuiven door met de schuif in de midden de shovel voorover te laten

Zelfbouw Voerschuif

MulderDeutz1
Foto van een Zelfbouw Voerschuif, afgelopen weken tussen het werk door een voerschuif proberen te maken, vandaag afgerond. Voer wegschuiven door met de schuif in de midden de shovel voorover te laten zakken. Werkt super!

Reacties

+1
Fendt926Driver
Mooi uitgedacht zo.
En geen hydrauliek nodig.
Dat is ook super met snel aan en af koppelen
+1
MulderDeutz1
@Fendt926Driver Precies, simpel en doeltreffend
deufi
Goed idee! Heb je het frame laten verzinken?
+1
MulderDeutz1
@deufi Nee, hadden veel verzinkte 7x7 kokers over van een project. Niet ideaal die verzinkte laag met het lassen, maar het kostte nu geen ijzer.
+1
Baltus_steyr
Daar is super goed en praktisch over nagedacht!! Schuift die het voer wel goed aan in deze hoek? Het lijkt met iets te ver terug staan waardoor het voer niet mooi schuift maar op gaat rollen/stropen..!!??
+2
MulderDeutz1
@Baltus_steyr Dankje! Schuift er in deze hoek mooi vanaf en stroopt niet. Vantevoren wel even getest alvorens alles vast te lassen uiteraard.
dutchpower
Hoe heb je hem bevestigd bij het draaipunt? omdat hij ook omhoog-omlaag moet kunnen in de middenstand. is dit gewoon een ruime pen/bus ?
+2
MulderDeutz1
@dutchpower Gewone trekbek, met op het eind van de arm een cat 2 hefkogel zoals die normaal aan hefarmen zitten. Hierdoor kan ie wat op en neer.
Valtraboerties
Slim bedacht! Hoe dik is die koker? Ziet er wat licht uit maar wel een mooi eenvoudig systeem.
IHpower
Mooi gemaakt!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Voerschuif ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!