Mais hakselen in de buurt van Rhede/Ems in Duitsland. De mais wordt geoogst door Geiger Agrar Service met een 12 rijige Claas Jaguar 950. De afvoer wordt gedaan met 10 trekkers (Case IH 1255 XL, Fendt

Fendt 920

hvanhetgoor
Mais hakselen in de buurt van Rhede/Ems in Duitsland. De mais wordt geoogst door Geiger Agrar Service met een 12 rijige Claas Jaguar 950. De afvoer wordt gedaan met 10 trekkers (Case IH 1255 XL, Fendt 920, Valtra, meerdere John Deere en Claas trekkers).

VIDEO

Reacties

+1
valmet6400power
Klinkt een 1455 toch een stuk mooier (met open pijp). Dit is gewoon geblaf terwijl zo'n 1455 een soort van gorgelt in de pijp 🔥
caseboy
Ik vind dat die hakselaar nog aardig door rijd. Een 950 is vrij locht voor een 12 rijer.
roscho
Er zijn mensen, die een rokende trekker stoer vinden lijken. Ik niet. Het is een teken dat de motor teveel brandstof krijgt of dat het luchtfilter dicht zit. Afstelling voor trekkertrek alleen bij trekkertrek gebruiken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 920 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!