Foto van een Case International Magnum 7120, vooras keerring was lek, voordat de nieuwe banden er om komen maar even fixen

Case International Magnum 7120

sybren
Foto van een Case International Magnum 7120, vooras keerring was lek, voordat de nieuwe banden er om komen maar even fixen

Reacties

MaxxuM4ever
Zo jij grijpt niet snel mis met sleutelen, overal 10 van voor de zekerheid?
+1
sybren
@MaxxuM4ever haha, elke keer bij de action weer zo'n setje meenemen
casejxu
@sybren tevreden met die sleutels??
+2
sybren
@casejxu ach ja, je moet er geen buis op zetten.
Ik maak er ook weleens een " special tool " van.
De brander er op en je wringt hem in allerlei bochten.
Snel laten afkoelen dan blijft wel hard.
@sybren ik keek te snel, maar het leek even alsof je een kruiwagen had ingericht met alle gereedschap eraan 😅
+1
sybren
@ronald-deutz-fahr ha, nee kruiwagen hoort er niet bij.
Die gebruik ik vaak als ik de roosters op moet tussen de koeien.
+1
yoohan
Ik heb ook een zooi steek/ring sleutels los van de Action gekocht. De bekende maten 10-13-17-19, die je nooit teveel kan hebben. Gaat eigenlijk best. Is wel extra op bestaande sleutels, heb ze al jaren en is er nog nooit 1 gesneuveld.
+1
dx11
@yoohan heb al heel wat setjes daar weg gesleept. Een keer een steeksleutel afgebroken, en een krom. Beide met een stuk buis er op en veel geweld. Dat spul is die paar euro meer dan waard
+2
yoohan
@dx11
Absoluut die paar euro waard. Volgens mij kostte ze nog geeneens een euro per stuk toendertijd.
sallander
Steek/ring sleutels van de Action zijn prima, dat ze een slagje kleiner zijn dan dezelfde maat van Gedore heeft met t sleutelen ook nog wel regelmatig voordelen. Tangen zijn wel duidelijk van mindere kwaliteit.
sybren
@sallander bij de lidl laatst een setje schroevendraaiers gehaald.
Parkside heet dat spul.
Niks mis mee!
johndeere6230
@sybren

Klopt ja, hier slagmoersleutel op accu, accuslijtol en bouwradio er van. Voor niet dagelijks gebruik prima spul, apparaten en accu's kosten maar een fractie ten opzichten van een a merk zoals makita, of hikoki oid.
caseboy
@johndeere6230 ik heb ook de accuslagmoersleutel van parkside maar ik vind hem tegen vallen. Heeft helemaal geen kracht. Krijgt regelmatig de wielmoeren van de auto's bij ons thuis niet los terwijl ik ze altijd op moment zet.
Heb ook wat luchtgereedschap van de lidl maar dat is wel goed voor de prijs
johndeere6230
@caseboy

Hmm, geloof ook zeker wel dat er verschil in kwaliteit zit, maar zoals bij ons gebruiken we hem vooral in de stal of kleine andere dingen, dan is die prima.
casejxu
@johndeere6230 heb zelf alle elektrisch accu gereedschap van makita. Zelfs duwmaaier en heggeschaar bij me eigen woning. Maar wil echt niet anders meer.
johndeere6230
@casejxu

Jaa goed spul, ben er zelf ook wel gek van, werd mij alleen net gortig zat als je paar apparaten met 3 accu's oid wilde kopen, pa zag de meerwaarde er niet van in en zelf heb ik er geen werk voor, dus dan maar zo, gaat ook prima.

Doen die heggenschaar en maaier het een beetje? Dan moet je er 3? Accu's op doen? Of heb je aan 2 genoeg dan?
casejxu
@johndeere6230 nee snap ik. Gaan 2 accu's in de duwmaaier en dan kan ik rustig n half uur maaien. Heggeschaar 1 en met kanten trimmer ook 1. Maar die accu zakt geen streep als ik n half uur gemaaid heb.
johndeere6230
@casejxu

Ohh dat valt mij alles mee, gewoon 18 volt accu's? En dan 5 ampère?

Als je soms ziet hoe snel die accu slijptol leeg is als je hem een paar keer flink heb laten afzakken 😅
+1
casejxu
@johndeere6230 jup heb zelf 3 accu's en daar kan ik me prima mee redden. Pa heeft er ook nog 2. Gebruik thuis ook bijna geen verlengsnoer meer
Fendt926Driver
@casejxu poe geen verlengsnoer meer.
Hoeveel accu s gaan er in het lasapparaat?
casejxu
@Fendt926Driver bij me eigen thuis hoor😁 alleen me cirkel en afkortzaag hebben snoertje.... Maar ben er achter dat dat te gevaarlijk is voor me. Op de boerderij is het meeste nog met. Slijptol op accu is handig maar als je wat aam t maken ben is met snoer veel handiger
dx11
@Fendt926Driver met een paar gewone autoaccus kun je zonder lasaparaat ook al lassen
+1
roscho
@dx11 Als je die accu's bij het ontladen maar bij de lastoorts uit de buurt houdt, anders heb je al vroeg oudejaarsavond mét vuurwerk.
Hurli356
@casejxu haha dat kan ook allemaal met Parkside. Maar Makita werkt idd wel leuk. Ook de afkortzaag op accu werkt echt superfijn. Liefst alles zonder snoer.
casejxu
@Hurli356 nou zagen enzo miss ik t niet hoor dat er geen accus in zitten
+1
johndeere6230
@casejxu

Tot je het gewend ben haha, hovenier waar ik nog wel eens loop heeft ook bijna alles op accu, sinds kort ook een cirkelzaag en decoupeerzaag op accu, dat is ideaal👌
+1
casejxu
@johndeere6230 ja die decopeerzaag heb ij ook👌👌
+1
Hurli356
@casejxu het gemak dat je geen snoer hoeft uit te rollen is ideaal. En zeker in tuinen of op bouwplaatsen.
casejxu
@Hurli356 daarom. En zagen doe ik vaak in me garage En dan is n snoer geen ergernis

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Magnum 7120 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!