Foto van een Massey Ferguson 7720 aan het ploegen op 13-10-2020. Foto is geplaatst door oldtimergek op 20-11-2020 om 10:42:47, met 8 reacties.

Massey Ferguson 7720

oldtimergek
Foto van een Massey Ferguson 7720 aan het ploegen op 13-10-2020

Reacties

MF 2725
Ploegen en gelijk tarwe zaaien? 🤔😂😂😂
arjanvw
@MF 2725 Deze heeft één vorenpakker aan de eco-ploeg en daar de slangen naartoe van de zaaimachine. Weet niet of hier tarwe gezaaid wordt, denk groenbemester.
+2
oldtimergek
@arjanvw Er werd Tarwe mee gezaaid.
arjanvw
@oldtimergek Oke, bedankt voor de info!
+1
hoest
Oh er werd echte mee gezaaid, ik dacht de bak hing er nog op en hebben ze laten zitten als veredeld frontgewicht😅
MF 2725
@hoest Dat dacht ik dus ook! Was ook verbaasd dat er echt mee gezaaid werd. Zoiets zou hier op de zware klei niet goed werken, denk ik. Wel eerst ploegen, maar dan rotoreggen en zaaien in 1 werkgang.
RobVolvo
Hoe doet ie dat met wentelen dan? Lijkt mij dat je zaait met ketsplaatjes, dan ook met aan beide zijden een rij die zo gauw ze omhoog wijzen kan afsluiten? Of blazen ze dan gewoon het zaad de lucht in en zien wel waar het neervalt? 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7720 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!