Foto van een New Holland TS 90 in de zon te schitteren. Afronding van het werk.. Foto is geplaatst door RPCounty op 20-11-2020 om 20:00:01, met 11 reacties.

New Holland TS 90

RPCounty
Foto van een New Holland TS 90 in de zon te schitteren. Afronding van het werk.

Reacties

yoohan
Mooie trekker is dit.
Zijn die TS90 kwalitatief ook goede trekkers?
+1
RPCounty
@yoohan ja die dingen zijn best. Motoren zijn 5 liter inhoud met lange slag. en zijn simpel in onderhoud en starten zeer vlot. Kunnen veel uren hebben.
yoohan
@RPCounty
Oke, dat klinkt goed inderdaad. Vind het ook wel mooi ding om te zien.
wim-same
@yoohan deze trekkers rijden best heel goed hoor Johan. Ik heb er vaak zat mee gereden bij een aannemer. Gewoon simpel maat goed.
erik9831
Men neef heeft de TL90, inderdaad een super trekkertje.
+1
jammermaarhelaas
Oogt heel wat vriendelijker dan zijn voorganger 6640 met die rechte neus.
+1
RPCounty
@jammermaarhelaas die hebben we ook nog staan met mechanische bak. En gelukkig zonder de dual power bak. Want die was met deze serie niet te doseren qua koppeling. Bij de TS serie is dit probleem geheel opgelost.
jammermaarhelaas
@RPCounty

Wat hebben ze er aan veranderd dat het in de TS is opgelost met de koppeling?
+1
RPCounty
@jammermaarhelaas dat zal intern zitten vermoedelijk qua constructie. Er zijn modificaties aan geweest bij de 40 serie die het iets beter maakten. Maar het bleef behelpen.
+1
Zetor 3511
Mooie nette TS90!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland TS 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!