Foto van een Deutz-Fahr Agrotron K 100, stekker waarmee de werklampen en de camera op de doseerwagen in een keer aan en af te koppelen zijn, dit scheelt een hoop gedoe en tijd (per ongeluk verwijderd

Deutz-Fahr Agrotron K 100

Inter-844s
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron K 100, stekker waarmee de werklampen en de camera op de doseerwagen in een keer aan en af te koppelen zijn, dit scheelt een hoop gedoe en tijd (per ongeluk verwijderd dus dan maar opnieuw oploaden)

Reacties

Fendt926Driver
Mijn vraag bij de andere was al waarom je deze stekker erop bouwd en niet een 7 of 13 polige aanhanger stekker
Corne S
@Fendt926Driver

Als je een afgeschermde kabel hebt (voor storingen van buiten af of wilt voorkomen dat de kabel andere verstoort) is zo'n stekker beter om een zo groot mogelijk contact oppervlak te creëren. Afgeschermde kabel heeft een gevlochten mantel om aders heen.
+2
Inter-844s
@Fendt926Driver De doseerwagen had orgineel ook één 3 polige stekker voor de weeginrichting, maar gezien er extra werklampen en een camera op de wagen zijn gemonteerd, moesten er nu 2 voedings stekkers en een stekker voor de camera worden aangesloten. Met deze nieuwe stekker zit alles in een keer aangesloten en ook nog eens veel sneller, een andere reden waarom er voor deze stekker is gekozen is de bayonet aansluiting hierdoor veel minder gedoe dat de spanning even wegvalt en dan de weegerij opnieuw moet opstarten, dit was namelijk een probleem bij de 3 polig varkensnuitje.
Ruben-dxdeutz
Wat voor soort stekker is dit?
Inter-844s
@Ruben-dxdeutz amphenol 18 polige stekker met bayonet aansluiting

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron K 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!