Foto van een Mc-Cormick MC 130 snel even een hapje voor de koeien en erna een hapje voor de boer πŸ˜… Goed weekend iedereen πŸ‘

Mc-Cormick MC 130

BEboer
Foto van een Mc-Cormick MC 130 snel even een hapje voor de koeien en erna een hapje voor de boer πŸ˜… Goed weekend iedereen πŸ‘

Reacties

+1
Fendt612e
Hoe heb je die spanbanden vast? Bevalt dat wat?
J asper
@Fendt612e How is😜 ik heb gehoord dat je nog 30 jaar banden moet gooien eerstπŸ˜œπŸ˜œπŸ‘πŸ’ͺ
BEboer
@J asper niet altijd is te zien hoe vol de kuil ligt ik neem straks eens een foto van een goedkoop alternatief πŸ˜…
@Fendt612e lucht ankers
BEboer
@Fendt612e we hebben 3 soorten we hebben 6 muren 3met prefab haken 1 met ingeboorde schippers ogen en 2 duplo muren met eigen silage safe budget systeemπŸ˜‚ moet zeggen schippers haken zijn nt sterk genoeg en het eigen systeem bevalt stiekem super goed want hier moet hij nt zo bol liggen.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Baltus_steyr
@BEboer hehe ja zo kun je een big bag ook gebruiken. Blijven ze wel op de plek liggen als je ze strak aanhaalt? En heb je geen broei op deze manier? Als ik dat hier zou proberen ben ik bang dat ik snel broei krijg...!
BEboer
@Baltus_steyr als de kuil perfect ligt heb je geen afval maar er is veel werk aan zoals ik al zei om het zo te krijgen. Als je afval hebt is het omdat je hem te snel wilde dichtleggen de kuil, eerst aanrijden op het einde mooi kantjes opruimen en op het einde kuilen opkorten langs voor en achter en dit in het kleinste putje leggen. Ligt hij nt rond genoeg 1 of 2 autobanden ertussen. Bij openleggen 2 riemen los plastic oprollen en dan 2e riem terug over de opgerolde plastic zo hard als je kan krekelen. Ook nog rijtje zandzakken en dan hebben we eigenlijk geen broei. Moet zeggen nu is de graskuil op 9dagen 1,5m schuiven en zou soms klein beetje warm worden normaal dozn we 1 riem id week maar door droog jaar mozt ik spaarzaam zijn met gras 😭Die big bags mag je zo hard trekken als je wilt veroeren niks je trekt de kuil mooi dicht zoals silage safe systeem. Je moet wel zorgen dat je plastic in een gootje ligt (met zandzak erin) zodat het water wegkan en er niet tussenloopt.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick MC 130 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!