Foto van een Pazzaglia FZ90 van Hissink Hengelo bezig met kerstbomen rooien. Hier er vandaag een 500 uitgegooid.  Vorige week ook al bij verschillende andere handelaren een begin gemaakt. Drukke week

Pazzaglia FZ90

radium45
Foto van een Pazzaglia FZ90 van Hissink Hengelo bezig met kerstbomen rooien. Hier er vandaag een 500 uitgegooid. Vorige week ook al bij verschillende andere handelaren een begin gemaakt. Drukke week gehad. Vorige week zaterdag zat ik er mee in Belfeld om een kweker uit de brand te helpen.

Reacties

+1
newholland6640
Mooi eindje weg
radium45
@newholland6640 Klopt, endje achter Nijmegen zeggen wij altijd. Was half 8 daar, toen was het nog mooi rustig op de weg.
newholland6640
@radium45

Haha dan ben je op de helft ongv.

Het is tegenwoordig goed te doen op de weg. Stukken beter. Dan voor corona, maar zo rustig in maart april is het helaas niet meer.
radium45
@newholland6640 Kan mij de tijd nog herinneren dat de A73 nog niet af was.. Keerl, toen zag je onderweg nog eens wat. Al die kleine dorpjes door.
newholland6640
@radium45

Duurde wel lang dan indd... A73 kan ook behoorlijk lang zijn😂

Da's een ding wat zeker is, vind ik ook het mooie aan de vrachtwagen, je ziet onderweg zoveel meer, zeker op de snelweg. Met luxe auto zie je op de snelweg al gauw niks meer door een grondwalletje oid
radium45
@newholland6640 Het is vanaf onze plantage naar Maastricht centrum via de 73 ongeveer 220 km. Altijd wel een hele ruk in 1 keer.
newholland6640
@radium45 oh wacht, zaterdagmorgen is het indd prachtig rustig. Heerlijk
Piet1960
Hoe werkt dat? Je kantelt dat mes er een keer onderdoor?
+1
radium45
@Piet1960 Klopt, en doordat het mes een hoogfreq trilfunctie heeft snijdt hij ook door zeer dikke wortels heen. Nu is dat bij kerstbomen niet zo belangrijk maar bij rooiwerk waar hij voor bedoelt is, is het van belang dat de kluit helemaal in takt blijft.
Piet1960
@radium45 Oké, handig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Pazzaglia FZ90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!