Foto van een International 423.Bij zorgboerderij Edelingen in Zelhem.. Foto is geplaatst door dickt op 22-11-2020 om 10:39:14, met 7 reacties.

International 423

dickt
Foto van een International 423.
Bij zorgboerderij Edelingen in Zelhem.

Reacties

+1
steyrlanzboy
Mooi
newholland-
De zorgboeren mogen de inter wel wat meer liefde geven☹️
+1
hissink
@dickt dat is een hele bekende inter 423...ik heb daar 2jaar geleden al een nieuwe accu in gezet en ook op gereden...wei gesleept en ook hooi balen verplaatst...liep toen erg goed door dat ik hem toen een beetje heb gefatsoeneerd...jammer dat hij er nu zo weer bij staat...ik heb al eens gevraagd daar of ik hem niet mocht over nemen...maar dat mocht niet helaas...ik heb er veel aan gesleuteld...
+1
dickt
@hissink Ik heb het type aangepast. Dank je.
+1
hissink
@dickt top!
dickt
@hissink Mooi.
Ik heb boven op de oude vuilnisbelt foto's gemaakt van de boerderij waar ik geboren ben in Velswijk. Leek me wel grappig.
En toen zag ik deze Inter ook staan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!