Deze foto uit de jaren 50 zag ik onlangs voor het eerst, ontvangen via wattsapp van mijn oude werkgever,ik zag direct dat Jozef op het spatbord van de trekker zit,nog geen haar verandert, hij is nu 83

MAN Ackerdiesel

stijn-de-bock
Deze foto uit de jaren 50 zag ik onlangs voor het eerst, ontvangen via wattsapp van mijn oude werkgever,ik zag direct dat Jozef op het spatbord van de trekker zit,nog geen haar verandert, hij is nu 83 jaar.ik had al veel verhalen gehoord over de eerste trekkers van het loonbedrijf, de eerste 2 waren van het merk M.A.N ,beiden met 4x4 dit was de eerste en tevens de grootste,juiste type weet ik niet.ik had vroeger al vaak gevraagd of er oude foto's bestonden maar die waren er niet,onlangs kwam oa deze tevoorschijn met het overlijden van een familielid.

Reacties

+2
schluterman
Mooi met wielgewichten
+1
Towaberg
Knap speurwerk toch👍
+1
a3vandiejen
Prachtig.
+1
wilbertkw
Prachtig, mooie trekker jammer dat er niet meer foto's zijn
+3
stijn-de-bock
@wilbertkw liever 1 foto dan geen.😉🚜

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MAN Ackerdiesel ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!