Het complete Euro Trac gamma van 1991-1995 op de foto! Alleen de Super 2000TVL ertussen is een vreemde eend in de bijt :DVan links naar rechts, Freising Schlüter Euro Trac 1300LS (maar geleverd als 1

Schlüter Meerdere

1.720 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
Het complete Euro Trac gamma van 1991-1995 op de foto! Alleen de Super 2000TVL ertussen is een vreemde eend in de bijt 😃

Van links naar rechts, Freising Schlüter Euro Trac 1300LS (maar geleverd als 1400LS...), LandTechnik Schlüter Euro Trac 1700LS, dan de oer-Schlüter Super 2000TVL en weer een LandTechnik Schlüter Euro Trac 2000LS.

De LandTechnikertjes zijn beter bekend als de LTS'ers, en niet meer in Freising gebouwd, maar in Schönebeck. Zelfs de halffabrikaten die eind December '93 nog in Freising stonden zouden verhuist zijn naar Schönebeck, om daar afgemonteerd te worden. De Oranje Euro Trac is trouwens de laatste die in Schönebeck in elkaar gezet is. Ondanks dat ze niet meer uit de Münchenerstrasse komen, maakt het voor het gros van de Schlüterfans niet uit en horen ze eenvoudig weg er gewoon bij. Dat telt ook voor de Mali Trac van Liebherr en de Euro Trac's die in Langenzenn door Egelseer in elkaar gezet zijn! En toeval of niet, maar ze op de laatste Feldvorführung er allemaal bij!

Foto gemaakt in Freising, 2017.

Reacties

+4
a3vandiejen
Heel mooi.
+1
schluterman
Prachtig

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!