Foto van een Deutz-Fahr Meerdere. Gezien bij een handelaar.. Foto is geplaatst door New Kobelco op 23-11-2020 om 16:43:18, met 10 reacties.

Deutz-Fahr Meerdere

New Kobelco
Foto van een Deutz-Fahr Meerdere. Gezien bij een handelaar.

Reacties

+1
Ritchie
Das bij Bredi of niet?
New Kobelco
@Ritchie
Ja, ik moest er zijn.

(klik om te vergroten)

Stukken
Ritchie
@New Kobelco

Ah ja die zal ie wel hebben liggen ja.
selectford
Heb ik ook gezien ja heel vreed dat ze dat gedaan hebben.
arnoud
Wat hebben ze hier mee gedaan?
+1
TeunFendt
Mooie cabrio om koeien mee te voeren😉
Ik vermoed dat er een kipper door het achterraam gejenst is, als ik de andere fotos zo zie. En de cabine beschadigd heeft via de achterkant. Maar ik laat me verassen.
arjanvw
@Deutz 8006spezial achterwiel zit ook bijna tegen de tank aan, of hoort dat zo? Echt heel veel uren zal deze nog niet gemaakt hebben...
New Kobelco
Het waren er twee, een 6205 rcshift en een 7250 ttv. Dak was er “netjes” afgehaald. Volgens de Roemeen die er was kwamen ze uit Luxemburg en was het iets met verzekering. Het was wel de bedoeling ze helemaal te herstellen.

(klik om te vergroten)

De twee trekkers

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Deutz-Fahr ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!