Foto van een Eicher Puma. De boel schoon gemaakt zodat de nieuwe zuigers,cilinders en gereviseerde koppen er op kunnen. Nu met schoonmaken merkte ik dat de voorste drijfstang zwaarder gaat op sommige

Eicher Puma

marcel-pek
Foto van een Eicher Puma. De boel schoon gemaakt zodat de nieuwe zuigers,cilinders en gereviseerde koppen er op kunnen. Nu met schoonmaken merkte ik dat de voorste drijfstang zwaarder gaat op sommige momenten als de achterste drijfstang die heel licht gaat. Wat te doen? Uit elkaar halen en kijken of de lagerschalen beschadigd of versleten zijn?

Reacties

+1
eicher4048driver
Dat lijkt me inderdaad geen slecht plan dan, als je toch al zo ver bent! Is nog een hele mooie eicher, die is het zeker waard!
+1
marcel-pek
@eicher4048driver inderdaad zou zonde zijn als dr wat gebeurd nadat je hem in elkaar hebt gezet.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Puma ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!