Foto van een Eicher Puma, Drijfstang nr 1. vond hem al zo stroef gaan. Wat is wijsheid? Krukas zie je niet heel veel aan, als je met de schroevendraaier over de krukas heen gaat voel je heel iets. Met

Eicher Puma

487 foto's van @marcel-pek

marcel-pek
Foto van een Eicher Puma, Drijfstang nr 1. vond hem al zo stroef gaan. Wat is wijsheid? Krukas zie je niet heel veel aan, als je met de schroevendraaier over de krukas heen gaat voel je heel iets. Met de hand voel je niks. Lagerschalen worden natuurlijk vervangen.

Reacties

+1
InsaneNL
Sowieso nooit met een schroevendraaier voelen maar met de hand. Maar ik had de krukas er uit gehaald, dan kan je de hoofdlagers ook controleren want ik ben bang dat die dan ook niet heel fijn meer zijn. En op(laten) meten en slijpen/polijsten afhankelijk waar die zit kwa maat en natuurlijk oliepomp checken en eventueel vervangen.
marcel-pek
@InsaneNL met de hand voel je niks. Bedankt
+1
Klein Rot
@marcel-pek
Met de nagel voelen dwars op de groeven
marcel-pek
@Klein Rot weinig tot niks. Ik denk dat ik hem erin laat.
+1
InsaneNL
@marcel-pek controleer dan in elk geval de oliepomp, zulke schade komt niet uit het niks
+1
Klein Rot
@InsaneNL
En de overdrukklep deze kan ook klemmen in de open stand, of een gebroken veer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Puma ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!