Super Reihe!Rijtje Super's, hier op de top bijeenkomst in Nordhorn, alweer geleden van in 2016... De tijd vliegt.Eind de jaren 60 was bij Schlüter alles boven de 65pk voorzien van 6 stampers onder de

Schlüter Meerdere

1.713 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
Super Reihe!

Rijtje Super's, hier op de top bijeenkomst in Nordhorn, alweer geleden van in 2016... De tijd vliegt.

Eind de jaren 60 was bij Schlüter alles boven de 65pk voorzien van 6 stampers onder de kap. Tot de introductie van de Compact in 1971. Toen kwamen er ook trekkers met 3 en 4 cilinders in de vermogenklasse tussen de 68 en 100pk. En die speelden al vanaf dag 1 een heel belangrijke rol.

Voor de export maakte dat echter niets uit. De Super's gingen vlot over de toonbank in Joegoslavië, maar ook niet minder onbelangrijk was toen ook Frankrijk en Italië. En in minder mate ook België en Nederland. Zelfs enkele verdwaalde exemplaren kwamen terecht in Spanje en Griekenland.

De Schlüter die de verste reis gemaakt heeft was een Super 750V, die trok met zijn eigenaar naar Canada!

Reacties

+2
erik9831
Blijft toch altijd mooi zo een rijtjes 👍
+1
schluterman
Mooi rijtje
+2
a3vandiejen
Mooie foto.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!