Foto van een International 743 XL met nieuwe (fl)uitlaatpijp ;-). Foto is geplaatst door A.H.S. op 29-11-2020 om 11:38:42, met 25 reacties.

International 743 XL

A.H.S.
Foto van een International 743 XL met nieuwe (fl)uitlaatpijp 😉

Reacties

Kidd
Ex defensie trekker?
+2
Klein Rot
@Kidd
Ja er zijn er een aantal speciaal voor defensie gebouwd
Kijk op IHACE. DE bij Sondermodelle.
Kidd
@Klein Rot Oh nooit geweten!👍
+1
A.H.S.
Was even een update bij mijn vorige foto's(via mijn collega) van de 743,ik moest nog even bij 'defensie' zijn en nu stond hij weer buiten,dus even gevraagd of ik er nog even wat foto's van mocht maken.
+2
steyrlanzboy
Mooi een defensie case
+1
Towaberg
Top secret!😂@steyrlanzboy
SJB533
Vriezenveen?
walker1
De luchtmacht heeft nog altijd MB Tracs.
SJB533
@walker1
Defensie heeft ook nog 05-series Valmet.
Jorrick 1455XL
@walker1 Klopt ik heb een tijd op vliegbasis leeuwarden gezeten daar slepen ze ook nog f16’s met mb tracs.
+2
fiatjuh
Deze roest nooit weer, met croom 6 verf erop
walker1
@fiatjuh en misschien wel 10 lagen dik er op!
fiatjuh
@walker1 Haha ja laagdikte maakt het verschil
walker1
@fiatjuh Maat van mij moest als dienstplichtige eens een vrachtwagen opnieuw schilderen, die auto was 2 weken daarvoor ook al geschilderd. Verder heb je ook de voertuigen die voor een VN missie wit geschilderd worden en na afloop van de missie weer groen geschilderd worden.
velsje
Waarvoor hebben ze dubbel lucht nodig?
Klein Rot
@velsje
Voor op drassig terrein toch
A.H.S.
@velsje Volgens mij verslepen ze er zwaar (kapot) materieel mee,en volgens mij kan er evt een sneeuwschuif voor.
Op mijn eerder geplaatste foto hier, die ik in mijn diensttijd gemaakt had, van een groene 743 zit er een gele hef cilinder en hef armen aan het frame aan de neus.
velsje
Oke, lijkt me namelijk niet altijd overal even handig. Met brede dubbellucht door de bossen enzo.
A.H.S.
@velsje Hij staat op een heel groot terrein(35 hectare) met allemaal loodsen/werkplaatsen met verharde wegen en gazons,waar ze het ex leger(afgestoten) materieel(tanks, vrachtwagens, boten, motoren, reserve onderdelen, simulatoren, voertuigen met schade enz)opslaan en weer als nieuw herstellen,om te verkopen aan het buitenland.
Ze maken ook van bijv 2 of 3 voertuigen weer één goede.
nimh-beeldbank.defensie.nl/foto-s/…
velsje
@A.H.S. ooo zo, duidelijk 😄
SJB533
@A.H.S.
Heb je nu alleen de foto's van het ex-NAVO-terrein in Vriezenveen geselecteerd? 🤔

@velsje Zijn in het noorden en oosten een aantal van deze terreinen/complexen. Geloof, dat, wanneer het spul verkocht is, (een aantal van) deze complexen zelf ook in de verkoop gaan.
A.H.S.
@SJB533 ik had Almelo(vriezenveen) ingevoerd bij de beeldenbank en dan kwam dit naar voren,daar stond die 743 ook,maar in Coevorden staat ook zo'n complex geloof ik.
We doen met verschillende vestigingen het groenonderhoud ed voor defensie,wij doen Twente en Overijssel,andere vestiging doet Drente Groningen Friesland geloof ik.
+1
SJB533
@A.H.S.
Ja, MC Coevorden is ook zo'n complex. Ook ex-NAVO trouwens, net als het MMC erachter, en dan heb je bijvoorbeeld ook nog Oudemolen, boven Assen, wat onderdeel is van, ik meen, V'veen. Weet niet, welke hier in het Noorden en Oosten ook deel uitmaken van die complexen. Heb een paar jaar gewerkt op defensieterreinen voor een onderaannemer. Ook wel op mooie plekken geweest, zoals Leeuwarden.
+1
SJB533
@A.H.S.
Ik zie nu trouwens, vanaf de computer, de beeldbank veel duidelijker. Kan nu eindelijk (makkelijk) zoeken 👍🏽

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 743 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!