John Deere 7800 laatste gras ingekuild 2 week geleden.  Maar het groeit nog steeds. Foto is geplaatst door mdoornekamp op 29-11-2020 om 16:31:30, met 17 reacties.

John Deere 7800

mdoornekamp
John Deere 7800 laatste gras ingekuild 2 week geleden. Maar het groeit nog steeds

Reacties

+3
Baltus_steyr
Nu met de nachtvorsten zal het wel een keer gebeurt zijn....!
J asper
@Baltus_steyr Hoeveel heb je nog staan?
+1
Baltus_steyr
@J asper niet zoveel meer.ongeveer 2/5 tot 3 bunder. maak de vrachten nu ook wel kleiner omdat ik nu op de lage stukken bezig ben. als ik dat eraf kan krijgen dan ist denk ik wel gebeurd . Dan staat er her en der nog wel wat maar is denk ik net te kort om genoeg in de wagen te krijgen...!
Baltus_steyr
@J asper hoelang kun jij nog dan?
+1
J asper
@Baltus_steyr Staat nog 25 ha. Maar zit niet bar veel op dus is wel een keer weg., maar wel mooi spul om te voeren nog. Dik 2 weken denk ik.
BEboer
Wel knap.dat je zo hoog raakt.met die natte prut👌
mdoornekamp
@BEboer Lange helling houden. Lasagne kuil maken heeft nu toch geen meerwaarde. En wagens sowieso niet te vol vanwege sporen in het land.
Baltus_steyr
@mdoornekamp heb hier vorig jaar laatste snede aangekocht. Die werden met 2/3 wagens gebracht met case pumas 195/230 met grote krone opraapwagens. Die waren 3/4 tot bijna helemaal vol en die drukte ze vrij makkelijk achterwaarts met vrij steile helling nog goed naar boven . Viel me hard mee toen!
case 745 xl
@BEboer dit zijn ook nog echte trekkers voor de wagen
BEboer
@case 745 xl ik denk dat het gelijk welke trekker mag zijn als je een kar half vol of vol naar boven moet drukken op rrn natte ondergrond dat het meer gaat over grip hebben.
+1
J asper
Quote Reactie van @BEboer:
meer gaat over grip hebben.

En de piloot maakt ook 50% verschil 🙈 Mij is het ook wel een x gebeurt met boven op komen metdie natte prut, maar die het echt jaren gedaan hebben die weten vaak nog wel hoe ze nog langer boven kunnen komen😅🙈👌
BEboer
Is dit dan een volledige kuil laatste snede?
mdoornekamp
@BEboer ja 120 ha
Ruben-Wind
@mdoornekamp over 2 week is die vast nog maar half zo groot😜
rommert14
@Ruben-Wind valt je hard mee, als ie maar goed ingereden is, hier ook een bult zonder muren met 18% ds, gehakseld.
mdoornekamp
@Ruben-Wind @rommert14 Denk ook dat ie nog wel een beetje zakt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!