Foto van een International Yumbo (graafmachine)Heel veel plezier gehad van deze kraan maar zal nu afgebroken worden vanwege een vastgelopen motor

Geen

Yumbo
Foto van een International Yumbo (graafmachine)
Heel veel plezier gehad van deze kraan maar zal nu afgebroken worden vanwege een vastgelopen motor

Reacties

+1
langeslagdiesel
Dit noemde wij heel liefdevol piano bediening. Bouwputjes graven op een zichtbaak . Als je een keer of 6 in en uit de kraan was geklommen om je eigen werk te controleren dan werd je vanzelf wel wat nauwkeuriger met je graafhoogte. Je kraan 4 kant vlak zetten was dan toch wel iets waar je net zoveel aandacht aan besteed als het graven zelf. Dat gaat tegenwoordig toch heel anders. Veel geleerd toen.
+1
schluterman
@langeslagdiesel tegenwoordig hebben ze allemaal een draaikantelstuk en kunnen ze niet meer zonder. Hetzelfde met een vleugel bak aan een touwtje een sloot trekken tegenwoordig allemaal GPS en als dat niet werkt dan kunnen ze niks meer.
+1
langeslagdiesel
@schluterman draai nog steeds zonder draaikantelstuk, en dat bevalt eigenlijk prima! Ik hoef die hele kluit gewicht er niet aan. Gps hebben we ook niet. En kilver ook nog op het oog! Ha ha! Dus de Russen mogen van mij gerust de stekker er uit trekken. Ik heb er geen last van! 👌😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!