Foto van een International Yumbo (graafmachine)Heel veel plezier gehad van deze kraan maar zal nu afgebroken worden vanwege een vastgelopen motor

Geen

Yumbo
Foto van een International Yumbo (graafmachine)
Heel veel plezier gehad van deze kraan maar zal nu afgebroken worden vanwege een vastgelopen motor

Reacties

Albert Peters
Heel bizondere kraan rups zijn er veel van geweest maar wiel niet zoveel Geluid werd niet naar gekeken
+1
Yumbo
Heeft zijn werk altijd goed gedaan maar spijtig genoeg is de motor vastgelopen
langeslagdiesel
@Yumbo deze onderwagen komt mij bekend voor. De bovenwagen met dit model giek niet. De jumbo die bij ons liep indertijd had een normaler model pengiek en lepelsteel. Ik vond het als 14 jarig jochie maar een Spartaans apparaat, maar lompsterk. Zowel op het rijwerk als qua hef vermogen. Er liepen er twee bij ons in de buurt. Kan me eigen nog herinneren dat er een deutz 4 cilinder achterin zat. Ook weet ik dat er op de site : bouwmachines van toen. Een liefhebber zoekende was / is naar jumbo ‘s. Dus voor de brander er in gaat. Misschien kan je er nog iemand blij mee maken.
Yumbo
@langeslagdiesel De giek is verstelbaar , je kan hen ook korter maken
Martinsame
Andere moter er in of is dat geen idee
+3
Yumbo
Heb nog even gedacht om een andere motor te plaatsen maar ik heb er zelf geen tijd voor en als ik dat moet laten doen zal het wat duur worden vrees ik. Als er een liefhebber is mag hij mij altijd contacteren , als hij mij hetzelfde betaald als een opkoper van oude metalen (1600 euro ) mag hij ze komen halen
jim353
@Yumbo heb je hem nog? Of al gesloopt?
assink
Waar staat deze kraan?
Yumbo
In Schoten ten noorden van Antwerpen ( Belgie )
Yumbo
Weet er iemand waar ik het plaatje met de kenmerken van de kraan kan vinden , dan kan ik jullie laten weten welk Type het juist is .

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Geen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!