Foto van een Zelfbouw bemester de eerste bemester gebouwd door mijn vader met een aftakas aangedreven snijmolen/verdeelmolen. De gaffel van de aftakas waar een tandwiel was aangelast laats nog in hand

Zelfbouw Bemester

remco rooks
Foto van een Zelfbouw bemester de eerste bemester gebouwd door mijn vader met een aftakas aangedreven snijmolen/verdeelmolen. De gaffel van de aftakas waar een tandwiel was aangelast laats nog in handen gehad. De tank was een welgro tank.

Reacties

+1
Albert Peters
Mooi verhaal
+1
Opzich ook helemaal niet zo'n gek idee. Die hydromotoren onder een verdeelmolen gaan meestal ook nog niet zo lang mee.
remco rooks
@Masseyfergusondriver inderdaad en in die tijd hadden we ook nog geen trekker waar genoeg ventielen opzatten dus dan moet je wel wat. Klopt die hydromotoren gaan vaak snel lek al hebben we nu de hydro motor van de verdeelmolen 10 cm er van afzitten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Bemester ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!