Foto van een Ford Meerdere. Foto is geplaatst door Interford op 04-12-2020 om 18:11:38, met 15 reacties.

Ford Meerdere

Interford
Foto van een Ford Meerdere

Reacties

+4
stijn-de-bock
2 mooie trekkers
+3
Towaberg
@stijn-de-bock klopt, maar mijn voorkeur gaat uit naar de oudste.
+3
stijn-de-bock
@Towaberg de mijne ook😉
+1
Towaberg
@stijn-de-bock daar twijfelde ik nu niet aan Stijn😉
+4
deufi
Trekkers zien er keurig uit!
In de schuur zijn ze alleen de duwstangen tussen de trekstangen vergeten te monteren. Nu moeten de houten gordingen de windbelasting opvangen, wat niet ideaal is.
+4
wilbertkw
@deufi altijd weer leuk hoe iedereen op zijn of haar manier naar de foto kijkt👍
Maar trekkers zien er goed uit🙂
+1
deufi
@wilbertkw haha, ja mijn oog viel er toevallig op. Bij het bouwen van onze loods veel discussie gehad over de noodzaak van de duwstangen tussen de trekstangen. Dan blijft dat een beetje hangen. Foto's van binnen in de loods zijn altijd leuk om te zien, die sla ik bijna nooit over. Geeft altijd een leuke indicatie hoe gestructureerd een bedrijf/boer is.
+1
wim-same
@deufi Twee trekstangen gekruist geeft toch het zelfde effect ?
+1
Arnoldvd
@wim-same zekers wim, een kruis word mooi star. Dit is constuctief wel goed hoor 👍🏻
+1
wim-same
@Arnoldvd Ik ken deze dak constructies niet anders dan hier, Dit is gewoon goed hoor.
+1
deufi
@Arnoldvd met een kruis maak je inderdaad een driehoek constructies. Mooiste is dat te maken met de staal constructie. Doordat de duwstang hier ontbreekt, moet de houten gording de driehoek compleet maken, en krijgt de houten balk relatief veel kracht op zich bij windbelasting. Zie je voornamelijk terug bij kleinere constructies, die minder op te vangen hebben. Bij grotere constructies wordt het afgeraden.
Arnoldvd
@deufi meestal zit er aan deze "trekkers " een spindel dat je hem op spanning draaid. Zo word dit spant star, en houd hij de andere ook star. Is mijn ervaring in de bouw.
+2
Albert Peters
Mooie foto
+1
a3vandiejen
Prachtige trekkers.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Ford ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!