Een Bauer Pivot met een lengte van 430m en

Bauer Haspel

JJ
Een Bauer Pivot met een lengte van 430m en "corner".
Meegeholpen met de opbouw van deze machine in het zuiden van Denemarken.

Reacties

+1
David Bakker
Ik heb een maand of 9 in Canada gewerkt waar ze ook Pivots hadden . Ik vind het machtige machines .
catfan55
Zie je ze veel daar met die corner stukken er in? Hier zet eigenlijk iedereen gewoon circles neer ipv met die weg klap delen voor de hoeken.
rick-mandersloot
@catfan55 Hier wordt mij altijd verteld dat je een hoop extra elende koopt met een cornerarm. Gedeelte van de nozzles sluit af als er overlap is. En al die klepjes raken verstopt. Verder wordt het perceel gigantisch hobbelig met de extra sporen. Rondom.
catfan55
@rick-mandersloot precies de argumenten die ik ook ken, daarom was ik benieuwd waarom ze het daar wel doen
JJ
@catfan55 @rick-mandersloot Het is de aller eerste in Denemarken dus ervaring en referenties hebben ze er niet. Geloof dat er in de afgelopen 15 jaar maar een andere pivot is gebouwd en die hebben hun vorig jaar gezet. De corner doet bij hun dacht ik circa 15ha, techniek zou flink verbeterd zijn. Dat met de sporen kan ik me voorstellen, praktijk zal het uitwijzen.
Met die nozzels pompen die er ook mest door?
rick-mandersloot
@JJ nee gaat geen mest door. Maar alle vervuiling in het water komt altijd in het einde van de pivot terecht en pluged de klepjes.
JJ
@rick-mandersloot Bij deze zitten er zandvangers aan het einde voor de nozzle. Ma het zou kunnen. De vorige had dit niet dus word een nieuwe ervaring.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bauer Haspel en hebben de trefwoorden pivot en beregening geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!