Foto van een International 633 met hla side discharge. Kruiwagens met gescheiden mest  vol draaien, om die vervolgens bij de droge koeien in de boxen te brengen.

International 633

Foto van een International 633 met hla side discharge. Kruiwagens met gescheiden mest vol draaien, om die vervolgens bij de droge koeien in de boxen te brengen.

Reacties

JohnDeere5085
Stuurstang verbogen of hoort dat?
deJong
@JohnDeere5085

Daar heb ik geen idee over. Hij doet het i.i.g. wel.
basia
@deJong

Is dit op nummer 42 ?
deJong
@basia bijna.

Dit is op nmmr 4 😉
SJB533
@JohnDeere5085
Is verbogen ja
+1
Welten
Moeten de koeien dan op die droge mest liggen? Ik ben benieuwd hoe of wat van dit principe
+2
deJong
@Welten yep. Dit wordt gebruikt als *biobedding* zeg maar.

Daar liggen ze gewoon mooi op. mits het op de goede manier erin gebracht wordt. Komt de uiergezondheid niet in het geding.

(klik om te vergroten)

Overzicht achter de robots.

(klik om te vergroten)

Bij de mest scheider.

(klik om te vergroten)

Vervelende koeien.
Welten
@deJong oke weer iets geleerd. Ik vroeg me al af hoe dat dan met uieronsteking zat. Haha ja soms willen ze wel even vervelen
Marcsteffens6265
@Welten wij zijn er hier mee gestopt omdat we last kregen van te hoog celgetal we doen nu met paarden mest en nu het celgetal rond de 50 eerder was dat wel anders. Maar het is wel mooi spul dat gedroogde mest krijg je een harstike mooi vast ligbed van.
JohnDeere5085
@deJong moet je dit nog oprullen ofzo en hoe vaak vul je het aan
+1
deJong
@JohnDeere5085

opzich is dit een relaxt syteem. 1 keer in de week vullen we de boxen bij. en als de koeien er in de zomer uit zijn zelfs pas in 2 weken. maar het beste blijft elke week een laagje.

meestal pakken we in de middag even een paar uren. je hebt snel wat tijd nodgig om alles te doen. en dan hebben we het over dike 340 boxen.
case 745 xl
@deJong bekende boerderij

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!