Foto van een John Deere 9620RX en een Case Quadtrack 550. Vandaag is de John Deere afgeleverd bij een vriend van mij in Duitsland. Dit ter vervanging van de Case waar de onderhoudskosten te hoog waren

John Deere 9620RX

208 foto's van @JoramH

JoramH
Foto van een John Deere 9620RX en een Case Quadtrack 550. Vandaag is de John Deere afgeleverd bij een vriend van mij in Duitsland. Dit ter vervanging van de Case waar de onderhoudskosten te hoog waren. Bij John Deere hebben ze deze voor een lange periode vast kunnen zetten.
Hoop er zodra het weer een beetje kan langs te kunnen gaan om een dagje mee te werken, toch wat anders als mijn 5055e of 5125R. Daarnaast zijn de 4 6215R's ingeruild op nieuwe 6215R's

Reacties

TeunFendt
Vier 6215r's ingeruild op 6125r's? Dan zijn ze er 400pk op achteruit gegaan.
JoramH
@TeunFendt Scherp, even aangepast 😄
inspecteurfendt
Heb je die 5095 M nog?
JoramH
@inspecteurfendt Zeker, gaat ook niet meer weg.
+1
inspecteurfendt
@JoramH vraag het even omdat je hem niet vermeld had. Vind het een prachtige trekker op die brede sloffen zonder cabine
+1
JoramH
@inspecteurfendt Dankje. Halen er nog elke dag wagentje gras mee op, wel dubbele overall en dikke jas aan. Te koud om een foto te maken. Maar hadden ook niet verwacht ooit in december gras te gaan halen.
Ritchie
Leuke deal gemaakt met John Deere dan. Ben benieuwd wie het verlies pakt, zal de dealer wel zijn?
Justin.JOHNDEERE
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 9620RX ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!