GEEF BOEREN RUIMTEDeze avond vond op verschillende plaatsen in Limburg een actie plaats, georganiseerd door de jonge boeren van Groene Kring. Daarbij vormden heel wat verlichte tractoren samen de woor

Tractors Diverse

deutz dx 470
GEEF BOEREN RUIMTE
Deze avond vond op verschillende plaatsen in Limburg een actie plaats, georganiseerd door de jonge boeren van Groene Kring. Daarbij vormden heel wat verlichte tractoren samen de woorden “#geefboerenruimte”.

Met de tractorenactie willen de jonge boeren een duidelijk signaal geven aan de Vlaamse regering. De jonge boeren en tuinders staan klaar om ook in de toekomst voeding te voorzien op een duurzame manier. Het huidige beleid plaatst de jonge boeren echter onder een stolp. De jonge boeren reiken de hand dan ook uit om op zoek te gaan naar constructieve oplossingen.
#geefboerenruimte
#groenekringlimburg

Reacties

steyrlanzboy
Mooi
+1
fendt farmer309c
Was een mooi initiatief, ik sta in de U van ruimte met onze 818.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tractors Diverse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!