Foto van een Landini 8500 aan de zelfbouw hoogtewerker🥶🥶🥶. Foto is geplaatst door Towaberg op 15-12-2020 om 08:44:15, met 10 reacties.

Landini 8500

Towaberg
Foto van een Landini 8500 aan de zelfbouw hoogtewerker🥶🥶🥶

Reacties

+1
Albert Peters
Mooi gemaakt
+1
Towaberg
@Albert Peters T is te zeggen, was een arm en draaikrans die ooit op een vrachtwagen gestaan heeft. Ze hebben die op een as gemonteerd en de hydroliek aangedreven op de aftakas.
+2
a3vandiejen
Waar een Landini allemaal al niet goed voor is.😁👌
+1
Jeppe
Knap
+1
stijn-de-bock
Geen hoogtevrees
+4
Towaberg
@stijn-de-bock ja toch wel, ben niet tot op de limiet gegaan toen en zeker niet met deze machine!!! Heb ooit wel op 21m gestaan om een boom te ontmantelen! Ze moeten mij dat vandaag niet meer vragen, mijn knieën beginnen al te knikken als ik er aan denk 🥶
R Bouwmeesters
Wumag hoogwerker zo te zien, ik heb eens zoiets gesloopt die er heel erg op leek.
Die zat op een Hanomag F45.
+2
wotan2
Hier in de buurt hadden ze zoiets gemaakt door een vrachtwagen, waar zoiets opgebouwd was, net na de cabine te splitsen, en ook een aftakas aangedreven pomp. Op het laatst werkte er een hendel van de bediening verkeerd om ( slangen verkeerd om gemonteerd na vervanging), en moest je extra op letten wat je deed. Eigenaar heeft op een gegeven moment afscheid genomen van de machine, hij wilde het risico niet meer nemen voor als er een ongeluk zou gebeuren, en hij aansprakelijk zou worden gesteld. Ik vond, ondanks alle dingen die er niet meer aan deugden, het een erg gemakkelijke machine als er op hoogte iets geklust moest worden. Zelfs al een keer een ladder aan de bak gemaakt met halsbanden van een koe, en zo in een silo reparatie uitgevoerd van binnenuit via mangat boven op.
+1
wilbertkw
Werkt mooi zo👍geen gestuntel met een ladder en ook weinig kans op schade als de tak naar beneden komt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landini 8500 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!