Foto van een Fendt 211 Vario banden maken de trekker zeggen ze. Foto is geplaatst door De boer maar op 17-12-2020 om 08:32:33, met 13 reacties.

Fendt 211 Vario

36 foto's van @De boer maar

De boer maar
Foto van een Fendt 211 Vario banden maken de trekker zeggen ze

Reacties

+2
Terwisscha
Deze trekker blijft drijven als je het water in rijdt🤣🤣
Waar word zo'n trekker voor gebruikt? Door staatsbosbeheer of zo?
valmet6400power
@Terwisscha
Kilveren van sportvelden kan of het maaien op plekken waar het water hoger staat dan het te maaien spul haha
Terwisscha
@valmet6400power hebben ze dan ook nog veel luchtdruk in de banden?Lijkt mij dat je met lage druk in deze banden heel snel op de wangen van de band gaat rijden. Dan sta je ook zo maar te slippen.
valmet6400power
@Terwisscha
Pfoe geen idee joh. Neem aan dat ze niet worden gebruikt om land zaaiklaar te leggen en dus niet wakker liggen van een spoor meer of minder. Als deze op een sportveld zou rijden dan vlakt de kilverbak het wel en met het klepelen voor een aannemer maakt het ook niet zoveel uit hoe je het achterlaat. Dan kun je dus mooi druk houden op je banden ook omdat ze nooit volop trekkracht hoeven te leveren.

Maar wie weet zijn deze banden er met een heel andere reden omgelegd!
De boer maar
@Terwisscha ja klopt deze is van Staatsbosbeheer
Terwisscha
@De boer maar zijn wel leuke trekkers. Mogen ze hier ook wel op de dam zetten. Alleen jammer van het lage eigen gewicht.
valmet6400power
@Terwisscha
Op zich valt dat wel mee toch? Bedoel qua ruimte is het veel minder, en kleiner, dan een “normaal” formaat 110 pk trekker. En dan weegt ie net zoveel als een 110 pk New Holland volgens Konedata. Weliswaar heeft die blauwe dan geen vario maar is wel een stuk groter.
Terwisscha
@valmet6400power verschilt dat per website. Ik dacht dat de trekker 3800 kg weegt. 4200 is beter. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat een aanhanger de trekker in een bocht om duwt. Het moet tenslotte wel veilig blijven
De boer maar
@Terwisscha als ik het opzoek staat hij op 3900
De boer maar
@Terwisscha ja klopt deze trekker is van Staatsbosbeheer
T.Tanis
Haha geweldig 😀
De boer maar
Ze hebben er ook nog een normale set banden bij deze komen er alleen onder wanneer ze in zachtere gebieden moeten zijn

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 211 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!