Foto van een Deutz-Fahr Agrotron K 100, even de jongveeput mixen. Foto is geplaatst door MulderDeutz1 op 17-12-2020 om 11:23:12, met 11 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron K 100

MulderDeutz1
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron K 100, even de jongveeput mixen

Reacties

deutz dx 610
Handig met dat deksel zo met die handlier
sjonnies
Fronthefarmen moeten er af voor de voorlader?
@sjonnies hebben wij hier thuis ook, past er prima bijlangs, maar wordt een smerig zootje als je paar keer in de mestbuld omgedrukt hebt. Dus er ook af, spuit iets gemakkelijker schoon
@Deutz 8006spezial wat doe je ook in die mestbult te roeren dan?
@ronald-deutz-fahr ff opdrukken wat ervoor gestort is
MulderDeutz1
@sjonnies @Deutz 8006spezial Nee, fronthef was geleverd met cat 3. Komen nu volgens afspraken hefarmen met cat 2 in. Kunnen gewoon blijven zitten tijdens voorladerwerk, geen last van.
@MulderDeutz1 jullie hebben hem achter ook apart met cat 2 besteld?
MulderDeutz1
@ronald-deutz-fahr Alle trekkers Cat 2 inderdaad. Achter hebben ze anderen aangelast, trekker was niet niet. De 06-jes las ik er zelf aan. Alles mooi uitwisselbaar.
+1
casejxu
@MulderDeutz1 ideaal alles het zelfde!! Hebben op t werk nu bijna alles cat3 ook idd de frontheffen van de meeste
@MulderDeutz1 hier zelfde verhaal. Hebben ze apart nog cat 2 aan gelast
Achteraf liever cat 3 aan de dx laten lassen, was die gelijk de rest van zn leven fris, en groot genoeg voor de toekomst. Maarja achteraf 😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron K 100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!