Foto van een Deutz-Fahr D 5207, nadat het ‘proberen niet te voeren in het donker’ een paar keer mislukte door drukte, maar een aantal werklampen gemonteerd. Veel plezier van een paar tientjes!

Deutz-Fahr D 5207

MulderDeutz1
Foto van een Deutz-Fahr D 5207, nadat het ‘proberen niet te voeren in het donker’ een paar keer mislukte door drukte, maar een aantal werklampen gemonteerd. Veel plezier van een paar tientjes!

Reacties

johndeere6230
Reserve voerwagen op de achtergrond?
+1
MulderDeutz1
@johndeere6230 Ja, voor weinig met een zo goed als nieuwe afvoerband. Eigenlijk zijn alleen de klep en bodem slecht. Nog geen tijd gehad om te slopen en op zolder te gooien.
Hoe bevalt dit Voersysteem tov weelink hek?
+1
MulderDeutz1
@ronald-deutz-fahr Prima, maar anders. Moest wel weer even wennen maar loopt nu goed. Niet merkbaar beter voor de koeien, qua gevoel wel nu alle koeien tegelijk kunnen vreten. Vooral zomers denk ik voordeel dat je elke dag vers voert.
de-wit
Hoe heb je ze aangesloten? Met een schakelaar of op 7 polige stekker?
+1
MulderDeutz1
@de-wit op de achterlichten via de 7 polige stekker
Angelo368
@MulderDeutz1 zo heb ik het ook gedaan ja, werkt prima 👌 dit werkt beter als werklampen op de trekker 😅 die schijnen alleen maar tegen de ruif aan vooraan
+1
MulderDeutz1
@Angelo368 Ja, daar liepen wij ook tegenaan. Ideaal zo 👍🏻
fendt308-driver
@MulderDeutz1 @Angelo368
Dat werkt nu mooi maar pas op met "moderne" trekkers de keren dat ik de stroom van de achterlichten wilde pakken als stroom bron klapte de zekeringen er steeds uit. Die zijn zo licht kunnen niks meer hebben
+1
MulderDeutz1
@fendt308-driver Heb express niet te zware werklampen gekocht. En er ligt een varkenssnuitstekker en schakelaar klaar mocht het niet gaan, dan komen die er tussen. Maar bedankt voor de waarschuwing, met deze trekker gaat het goed en die zal er 99% van de tijd voor staan.
+1
roscho
@fendt308-driver In dat geval kun je beter LED-lampen nemen. Een LED van 10 w. trekt net zoveel als een aanhangerlamp. En 4 van die lampen nemen net zoveel als 1 ouderwetse koplamp.
MulderDeutz1
@roscho Hier zit ook Led op, sinds die er zijn koop ik geen halogeen meer. Oude trekkers houd ik op halogeen omdat ik led niet mooi vind. De nieuwste trekker gaat ook nog volledig over op led.
Je schijnt nu niet in de bak zoals ik het zie, Mis je dat niet? Hier had de vorige eigenaar een dikke steun met lamp boven de bak gemaakt. Bevalt goed je kan door het gaas goed zien waar je scheppen gaat
+1
MulderDeutz1
@Deutz 8006spezial Ja een derde lamp zit op de rand, kun je onder die ‘haken’ net zien zitten. Twee aan de zijkant en een door de bak, nu rondom voldoende licht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr D 5207 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!