Foto van een John Deere 8320RT nu in het voorjaar met de john deere rups ervoor. Foto is geplaatst door Boerlars6200 op 22-12-2020 om 20:57:53, met 16 reacties.

John Deere 8320RT

Boerlars6200
Foto van een John Deere 8320RT nu in het voorjaar met de john deere rups ervoor

Reacties

wim-same
@Boerlars6200 Dat moet deze trekker op de grond in Fendert toch wel goed kunnen trekken ?
+1
Boerlars6200
@wim-same haha dit is op het akkerbouw/tulpenteelt bedrijf waar ik werk op goeree overflakkee. Maar ook daar kan die het inderdaad goed trekken. We hebben deze trekker eigenlijk ook voor het planten en rooien van de tulpen op 2.25 bed waar die zn pk's wel nodig heeft. En in het voorjaar mag die mooi op t gemakie voor de ploeg.
wim-same
@Boerlars6200 en op Overflakkee heb je wel zwaardere grond dan in Fijnaard denk ik. en een bed van 2,25 is best wel breed.
+1
Ritchie
@wim-same

In Fijnaart heb je ook zeker zware grond hoor.

@Boerlars6200

Dit is bij Maliepaard of niet?
+1
Boerlars6200
@Ritchie nee niet bij Maliepaard, dit is bij Dogterom oftewel Vidofleur
+1
Ritchie
@Boerlars6200

Ja die bedoel ik haha. Je hebt er meerdere zitten daaro, er rijdt er ook eentje met een aantal New Hollands in Blue Power kleuren toch?
+1
Boerlars6200
@Ritchie ja klopt dat is Maliepaard met die blue power modellen
Arie_MF
@Boerlars6200 had Dogterom een aantal jaar geleden niet een Challenger?
+1
Boerlars6200
@Arie_MF jazeker die hebben we nu nog, staat ook een foto van op mijn account. Daarmee doen we in het najaar ploegen als deze voor de tulpenplanter staat. Ook hebben we nog een Claas rupstrekker. Daar doen we ook mee tulpen planten en in het voorjaar land klaarmaken.
+1
Arie_MF
@Boerlars6200 ik ben er ooit eens bijgeweest in den Bommel, stond toen voor een beregeningshaspel. Het was heel warm, harde wind en ik had geen drinken bij me, wat was ik blij dat de boer kwam kijken en een blikje Sinas aanbood!
+1
wim-same
@Arie_MF Ja, dan ben je zeker blij als je wat te drinken krijgt. mede door de zilte lucht krijg je daar wel dorst hoor.
newhollandboer
@Boerlars6200 had dat bedrijf een t7030 vorig jaar ingeruild?
+2
Boerlars6200
@newhollandboer nee dat is denk ik wel maliepaard, of bij de andere Dogterommen die rijden ook New Holland. Wij rijden alleen John Deere, op een paar oude ford trekkers en een Renault na.
MaxxuM4ever
Zit er veel verschil in ploegen met de JD of de CAT? De JD lijkt langere rupsen te hebben.
Boerlars6200
@MaxxuM4ever ja onder de john deere zitten smalle rupsen, in het voorjaar als het droog is geen centje pijn maar als het ook maar een beetje nat is dan is het gelijk klaar. De cat heeft brede rupsen en die blijft langer rijden. in het najaar ploegen we altijd met de Cat(John deere moet dan tulpen poten) en in het voorjaar met de john deere (Cat moet dan aardappels poten), dus dat is mooi verdeeld.

Verder zijn er eigenlijk geen hele grote verschillen behalve dan het geweldige comfort van de john deere vergeleken met de Cat😅

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8320RT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!