Foto van een Lemken Juwel 8 zocht uit de cabine. Foto is geplaatst door Boerlars6200 op 22-12-2020 om 20:59:16, met 7 reacties.

Lemken Juwel 8

Boerlars6200
Foto van een Lemken Juwel 8 zocht uit de cabine

Reacties

Mooi wark zo denk onie💪
Boerlars6200
@johndeere6910forever ja zeker weten prachtig werk
+2
pietjepuk
Staat daar nu een gps bol achter op de ploeg?
Boerlars6200
@pietjepuk ja klopt
pietjepuk
@Boerlars6200 hoe werkt dat dan. zit daar weer een hydraulisch mechanisme als je de ploeg wentelt dat het bolletje weer naar boven wentelt.
Boerlars6200
@pietjepuk hier zie je het mechanisme maar dan wel zonder gps bolletje, vanonder zie je die koker met aan de ene kant een gewichtje, als de ploeg dan wentelt dan gaat door het gewichtje het mechanisme ook draaien en staat het bolletje weer rechtop. Nadeel is alleen dat na een tijdje grond aan het gewichtje gaat zitten en dan klopt het verhaal niet meer. We ploegen eigenlijk ook best vaak zonder gps op de ploeg.

(klik om te vergroten)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lemken Juwel 8 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!