Stel u voor, een mooie zomerdag en u trekt naar de prachtige heuvels rond Lasne (Wallonië), daar prijken plotsling twee Ford TW 30 tractoren, een pracht plaatje!  Landbouwer Focke is aan het werk tus

Ford TW 30

MMaarten
Stel u voor, een mooie zomerdag en u trekt naar de prachtige heuvels rond Lasne (Wallonië), daar prijken plotsling twee Ford TW 30 tractoren, een pracht plaatje!
Landbouwer Focke is aan het werk tussen zijn stro met zijn Ford's.
De landbouwer heeft een grote liefde voor de Ford tractoren en iedere trekker kreeg een nummer volgens de komst op het bedrijf.
Zodoende heeft de Ford TW 30 op de voorgrond met de Claas Quadrant 1200 nummer één gekregen en nummer twee zien we op de achtergrond met een wagen om het stro af te voeren!

Meer vind je op deoudedoos.be/

Reacties

+3
a3vandiejen
Schitterend.
+4
wim-same
Prachtig, en de pers hoort ook goed bij zijn leeftijd genoot ervoor.
+3
MF 2725
Schitterend tafereel!
Lucas Ensing
Schitterend!
+1
John89
Prachtig als je nog zoiets moois tegen komt op de akkers!
olro 61
Mooie foto, en het verhaal hierbij maakt het compleet!
+1
chris33
Dikke trekkers! Daar kan je naar blijven kijken.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford TW 30 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!