Foto van een International 423. Foto is geplaatst door Jan Bodde op 24-12-2020 om 15:42:46, met 7 reacties.

International 423

Jan Bodde
Foto van een International 423

Reacties

Welten
Ik zie dat je bij de kabelboom van die aanknijpstekkers hebt gebruikt. Is het niet beter om water dichte stekker blokken te gebruiken. Zijn niet zo duur tegenwoordig
Jan Bodde
@Welten draden liggen nu nog los, wanneer aangesloten wikkel ik deze met tape volledig in ( alle oude tape omwikkelingen vanaf dashbordblokjes eerst verwijderd om te zien wat, waar naar toe gaat) komen straks weer volledig onder tank en kap te liggen. Wat daar buiten komt is allemaal nieuwe kabelboom. Verlichting achter en koppeldoos hiervoor achter stoel volledig nieuw en waterdicht!
Rick V
@Welten kripkous is ook een goed alternatief denk ik, zeker in vergelijking met isolatie tape
Yanmarthomas
Haha leuk om te zien dat een 423 smalspoor de zelfde motor heeft als mijn 533 smalspoor waarvan ik de motor nu aan het reviseren ben.
SJB533
@Yanmarthomas
Jouw 533 is zelfs letterlijk de opvolger. Dit is eveneens een V 😉
Yanmarthomas
@SJB533 leuk😊

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!