Foto van een Same 360 vandaag samen met Wim weer een mooi stukje veder met opbouwen maandag maar weer verder wordt echt een prachtige trekker

Same 360

Martinsame
Foto van een Same 360 vandaag samen met Wim weer een mooi stukje veder met opbouwen maandag maar weer verder wordt echt een prachtige trekker

Reacties

+1
R Bouwmeesters
Dat begint er al aardig op te lijken!👍
+1
wim-same
Inderdaad, weer een stapje verder.
+1
R Bouwmeesters
Horen er eigenlijk breedtelichtjes op deze spatborden?
Op de 240 spatborden zitten wel een paar gaatjes hiervoor, maar ik heb geen idee wat hier ooit orgineel op zat.
wim-same
@R Bouwmeesters Deze krijgt ook al een grill met de koplampen ernaast. Vaak werden er wel breedte lampen op gemaakt, maar origineel weet ik niet of het er toen al op zat.
+3
R Bouwmeesters
@wim-same Er zitten 3 gaatjes in de spatborden, deze gaatjes zijn bij alle 4 spatborden die ik heb precies hetzelfde. Ik neem dus aan dat hier orgineel in ieder geval iets gemonteerd kon worden.

(klik om te vergroten)

Same 240 spatborden.
wim-same
@R Bouwmeesters Kan ook van een spiegel geweest zijn
wim-same
@R Bouwmeesters Maar bij mij zitten er aan de voorkant ook gaatjes in hoor.
wim-same
@wim-same maar de breedte lichten die er bij mij op gestaan hebben waren van een veel nieuwer type, dus er zeker later op gemaakt.
+2
johndeere 2650
Nog even en hij is af 😉
Martinsame
@johndeere 2650 ja klopt duurt niet zo lang meer
+2
yoohan
Prachtig. Goed bezig Wim en Martin. Knapt lekker op zo!
+2
bob de bouwer
Dat ziet er alweer heel mooi uit.
+1
Towaberg
Dat wordt een hele mooie 👍👌👍👌👍👌
+2
Kramer U800
Gaat helemaal goed komen zie ik al wel!
Succes met de laatste (mooiste) loodjes.
+1
johndeere 2650
@Kramer U800 is dat geen granit stoel 😅
Kramer U800
@johndeere 2650 Is ook een mooi merk 😅
+1
wim-same
@johndeere 2650 Ja klopt. Dit is een Granit stoel. De originele zittingen waren nog pannetjes, en mijn rug is me lief.
Kramer U800
@wim-same Met die zitpannetjes kan je gelijk rechtstreeks naar de Chinees rijden voor je rug. Je voelt zo de kou door je rug heen trekken.
wim-same
@Kramer U800 Nee, niet de kou, maar het bonken.
Kramer U800
@wim-same Dat ook ja, zo'n bladveer helpt niet echt.
+1
wim-same
@Kramer U800 de stoel slaat dood als je door een kuil rijd, dan krijg je een enorme klap in je rug, en bovendien heb je totaal geen steun in je rug.
R Bouwmeesters
@wim-same Daar had onze 240 ook altijd last van, maar nadat er nieuwe bussen in het scharnierpunt gelast waren en de veer weer netjes strak is dit helemaal opgelost. Daarvoor had hij precies wat jij zegt, dan krijg je echt zo'n rotklap in je rug inderdaad.
+1
R Bouwmeesters
@Kramer U800 @wim-same De kwaliteit, zitpositie en vering van de granit stoelen is in veel gevallen slechter dan een gerestaureerde orginele stoel, ook al is het een panzitting.
Vooral als je er eens een paar uur achter elkaar opzit valt het mij altijd tegen, ik probeer altijd de orginele stoel te redden.
+1
wim-same
@R Bouwmeesters Ik heb op mijn Same Puledro ook zo'n Granit stoel, maar die zit heerlijk. Na een dag heb ik totaal geen last van mijn rug. en daar heb ik genoeg dagen mee gewerkt en gereden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same 360 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!