Foto van een Landbouw miniaturen 1:50 Caterpillar 245 van B.C. van der Vis uit Alphen aan den Rijn. Hier nog eens alles op een rijtje op de plank. Ben er super trots op. Op naar een rijtje Akermannen!

Landbouw miniaturen 1:50 Caterpillar

chris33
Foto van een Landbouw miniaturen 1:50 Caterpillar 245 van B.C. van der Vis uit Alphen aan den Rijn. Hier nog eens alles op een rijtje op de plank. Ben er super trots op. Op naar een rijtje Akermannen!

Reacties

a3vandiejen
Vindt het prachtig, maar waarom gelijk een heel rijtje? Of gewoon het aantal van het bedrijf...
+3
chris33
@a3vandiejen Ik wilde er eerst een paar gaan maken. Toen ik wat foto's ging bekijken elders op internet om te kijken welke kwam ik op een stuk of 8 uit. Leek me wel gaaf om zo'n rijtje te maken. Maar naar nog meer foto's zoeken van het bedrijf kwamen er steeds meer verschillende boven water, alles goed bekeken en gesorteerd waarna ik tot de conclusie kwam dat het er 15 zijn. misschien nog wel meer. Ja ik was toen al begonnen met bouwen , ging aardig vlot en de resultaten waren boven verwachting, dus toen maar besloten het hele rijtje te maken. Van deze 245 had hij wel de meeste kranen. Andere type cat en merken aanzienlijk minder. Dus de grootste partij heb ik al gehad.
+1
a3vandiejen
@chris33 Vind het bijzonder knap, mooi onderbouwd. Was nieuwsgierig.🙈👌
Albert Peters
@chris33 Ja Hans Klink ken ik nog wel en zn vader Ben ook van lang geleden bedankt voor je reactie
+3
yoohan
Die rij kranen zie ik weleens staan, is dat geen zwammerdam waar ze staan? Of toch nog net alphen a/d rijn.

Prachtig gemaakt!
+1
chris33
@yoohan Nog net Alphen aan den Rijn, inderdaad tegen Zwammerdam aan. Er staan er nog maar een paar. Voor zover ik weet staan er nog 4, waarvan 1 op de OBA amsterdam.
+3
schluterman
Ik ben benieuwd naar het rijtje akermannen
chris33
@schluterman haha, ben begonnen, maar gaat nog even duren. 8 stuks van de H25 en 4 of 5 stukst EC450. Nog enkele Cat's zoals de 365, 385 en 235.
schluterman
@chris33 ook mobiele of niet?
chris33
@schluterman Sorry voor de late reactie. Nee geen mobile kranen, die hadden ze niet. Heb ik zelf ook niet zo veel mee.
+2
Fendt926Driver
Is dit nog steeds hobby of full time job onderhand
+1
chris33
@Fendt926Driver haha, nog steeds hobby, maar hier heb ik wel veel avonden zaterdag uren in zitten, daarom nu weer even rustig aan doen en aandacht aan andere dingen geven.
+2
Albert Peters
Heb je Berto al verteld over je verzameling?
+1
chris33
@Albert Peters Hey Albert, ja ik dacht, ik stuur een mail, dan kan ik even zeggen dat ik wat machines heb nagebouwd en dat ik ze op de daarvoor bedoelde pagina's op internet zal plaatsen. Een mailadres gevonden op internet, is deze niet meer in gebruik. Dus ik kan de beste man alleen telefonisch bereiken. Een collega van me, Hans Klink uit Zoeterwoude, hij kent jouw ook, weet niet of je m kent, is bekent bij Berto en gaat sowieso een keer vragen of we een keer bij hem mogen kijken naar de machines. Ik had deze foto's ook op Facebook geplaats, daar had Berto junior op gereageerd, die complimenteerde me met het mooie resultaat.
+1
Wilco vd Kuilen
Wat een prachtige rij Chris! Daar heb je heel wat tijd en energie in zitten!!
chris33
@Wilco vd Kuilen Ja dat zijn wel een paar uurtjes haha.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:50 Caterpillar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!