Loonbedrijf Visch BV (Doornspijk) × op de foto met een Fendt 926 setje wielgewichten erin gehangen. Foto is geplaatst door Fendt916 op 26-12-2020 om 19:58:56, met 7 reacties.

Fendt 926

Fendt916
Loonbedrijf Visch BV (Doornspijk) × op de foto met een Fendt 926 setje wielgewichten erin gehangen

Reacties

Mooi.
schluterman
Mooi origineel
T.Tanis
Ziet er goed uit 😀👌
fresheliciouss
Zijn dat brede voorspatborden?
weet je waar deze vandaan komen?
B - W
@fresheliciouss zo te zien zijn dit originele fendt spatborden, waar heb je ze voor nodig? Ik meen deze vraag eerder te hebben gezien van jou, deze spatborden gaan sowieso tot 62/63cm, dat is passend voor de 600’ band .
Breder zie je heel vaak toch andere merken spatborden, dus zou kunnen dat fendt die niet levert, maar wellicht kan @Mengeledriver je dat vertellen
+1
fresheliciouss
@B - W komen 710 banden op de 820 te liggen deze winter, dus zal ik eens bij megeledriver horen. alvast bedankt voor de tip!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 926 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!