Foto van minstens 15jaar geleden, verder weinig uitleg bij nodig denk ik,zelfgemaakte foto. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 28-12-2020 om 21:44:52, met 14 reacties.

Eicher Puma 1

stijn-de-bock
Foto van minstens 15jaar geleden, verder weinig uitleg bij nodig denk ik,zelfgemaakte foto

Reacties

+1
a3vandiejen
Mooi Stijn.
+2
stijn-de-bock
@a3vandiejen je herkent ze vast wel.😅
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock Je moeder?
+1
stijn-de-bock
@a3vandiejen eeuuuh ,schoonzus.
+2
a3vandiejen
@stijn-de-bock O sorry🙈 verkeerd gegokt...dacht nog of schoonzus of misschien Stijn z'n moeder...laat maar niet zien aan haar hahaha.
+1
SJB533
@Controle, vind jij dat wel goed?
+1
stijn-de-bock
+2
marcel-pek
Mooie foto! maar waar is de 2e stuurstang naar voor gebleven van deze Eicher ?? 😄
+1
stijn-de-bock
@marcel-pek goed gezien.
+2
wim-same
@marcel-pek Maar ik zie liever Stijn zijn schoonzus dan een stuurstang, maar nu jij het zegt, is het wel moeilijk sturen zo.
+3
marcel-pek
@wim-same haha inderdaad.
+2
SJB533
@wim-same
Nou euh, onder normale omstandigheden wel, maar ik geloof niet, dat ik die schoonzus, of wie anders ook, wil zien, op het moment, dat ik moet sturen 🙈
+1
wim-same
@SJB533 Dat ligt er aan wat je moet sturen, Deze Eicher wil ik ook niet sturen. Ik ben gisteren nog wel langs jou huis gereden, dus sturen met de BMW ging goed.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Eicher Puma 1 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!