Foto van een Kubota B1600. Foto is geplaatst door Kubota b1600  op 29-12-2020 om 15:21:30, met 8 reacties.

Kubota B1600

Kubota b1600
Foto van een Kubota B1600

Reacties

Majorpower
Heb je daar papieren voor kunnen krijgen dan?
Kubota b1600
@Majorpower Ja, ik woon 5 meter vd Duitse grens. Kenteken is dan een must. Netzoals een verzekering. Ik zal nog wel meer foto's plaatsen. Kunt nou niet goed zien hoe hij uit ziet. Zit complete verlichting op met zwaailicht en driehoek.
Majorpower
@Kubota b1600 das tog een ingevoerde en geen Europese dus geen chassis nummer?
Kubota b1600
@Majorpower zeker heeft ie een chassisnummer. Is geen ingevoerde. Bij ons ken ik mensen die met een GV kenteken rijden in een ML klasse van Mercedes. Verder ken ik iemand bij mij in 't dorp die rijdt een Suzuki terrein auto met GV kenteken. Ben zelf ook van plan om een terreinauto aan te melden met GV kenteken. Je moet alleen de 1e en 2e versnelling kunnen gebruiken. De rest van de versnellingen moet je blokkeren
roscho
Dat trekkertje loopt toch niet sneller dan 25 km/h? In dat geval hoef je geen nummerbord te hebben, maar moet je hem alleen laten registreren. Zie de info op de volgende link: rdw.nl/over-rdw/actueel/…
+1
Kubota b1600
@roscho Ja, ik woon 5 meter vd Duitse grens. Kenteken is dan een must. Netzoals een verzekering. Ik zal nog wel meer foto's plaatsen. Kunt nou niet goed zien hoe hij uit ziet. Zit complete verlichting op met zwaailicht en driehoek.
Kubota b1600
Ja, ik woon 5 meter vd Duitse grens. Kenteken is dan een must. Netzoals een verzekering. Ik zal nog wel meer foto's plaatsen. Kunt nou niet goed zien hoe hij uit ziet. Zit complete verlichting op met zwaailicht en driehoek.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota B1600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!